Beranda > tips menarik > Tips Memperbesar Gambar pada Facebook seluler

Tips Memperbesar Gambar pada Facebook seluler



bagi anda yang gemar bermain facebook, pasti mempunyai segudang uneg-uneg mengenai facebook, betul gak? hahahaha,,,iya saya paham kok apa yang anda semua rasakan, terutama kalau kita membuka situs facebook yang seluler duhh,,,ampun deh,,
salah satu masalah yang akan saya angkat dari situs m.facebook.com adalah mengenai tampilan gambar yang relative kecil,,apalagi jika objeknya terlalu jauh,,,wahhh,,,gak kelihatan sama sekali jadinya tuh photo,,,
nah, secara gak sengaja, ketika hendra melakukan blogwalking ke situs temen, eh gak taunya nemu tips yang berguna ini, yah itung-itung amal, hendra share aja deh ke teman-teman sekalian,,
berikut caranya, mohon disimak dengan baik….
***pertama…***
bagi anda pengguna opera mini, buka terlebih dahulu situs facebook m.facebook.com, lalu cari photo/gambar yang ingin anda buka dan sekaligus ingin anda perbesar tadi, arahkan kursor ke gambar yang ingin anda perbesar, lalu tekan angka 1, lalu pilih buka gambar/open image,
***kedua….***
setelah gambar terbuka, lalu kemudian anda tekan #1, cara ini dilakukan untuk mengedit url gambar ,,
contoh url yang belum di edit >> photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224525_181607075219850_100001116766036_408399_7173250_s.jpg
lalu anda ubah menjadi >> photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/224525_181607075219850_100001116766036_408399_7173250_n.jpg
jadi kesimpulannya,, yang dirubah hanya _s.jpg menjadi _n.jpg

mudah bukan?? ayo,,,tunggu apa lagi.. silahkan dicoba,,
oya,,,tinggalkan komentar kalian juga ya, sebagai tanda terimakasih kalian untuk saya??
boleh?….

  1. 21 Mei 2011 pukul 7:30 am

    iya.., berhasil..,
    Mksih infonya n_n

    • 24 Mei 2011 pukul 2:46 pm

      selamat deh kalo begitu,,,,tetap semangat ya!!

  2. 6 Oktober 2011 pukul 5:37 pm

    makasih agan,o ya ada app bwt posting gmbr di fb pakai hp gak?

  3. 26 September 2014 pukul 8:47 am

    hi!,I like your writing very much! percentage we communicate more approximately your article on AOL?
    I require a specialist on this space to resolve
    my problem. Maybe that is you! Taking a look forward to look
    you.

  4. 29 September 2014 pukul 12:11 am

    I’ll right away snatch your rss feed as I can not in finding your e-mail
    subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any?

    Please let me realize so that I could subscribe.
    Thanks.

  5. 1 Oktober 2014 pukul 3:42 am

    Everything is very open with a really clear description of the issues.

    It was definitely informative. Your site is extremely helpful.
    Thanks for sharing!

  6. 1 Oktober 2014 pukul 7:48 am

    Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading?
    I’m trying to find out if its a problem on my end
    or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

  7. 1 Oktober 2014 pukul 1:25 pm

    Subsequent herpes outbreak period is normally around 6 to 12 days.

  8. 3 Oktober 2014 pukul 10:44 am

    While, I support abstinence it could need to include zero
    human get in touch with to be 100% efficient in preventing the transmitting of Herpes.

  9. 4 Oktober 2014 pukul 3:03 am

    Within Treat Herpes Forever, you will discover the various tools to cure any herpes virus, whether oral or genital.

  10. 4 Oktober 2014 pukul 11:47 am

    WOW just what I was looking for. Came here by searching for supplement verdict

  11. 4 Oktober 2014 pukul 7:48 pm

    Great website. Lots of helpful info here. I’m sending it to a
    few buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thanks to your sweat!

  12. 6 Oktober 2014 pukul 11:28 am

    Today, I went to the beach with my kids. I
    found a sea shell and gave it to my 4 year old
    daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
    She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit
    crab inside and it pinched her ear. She never wants to go
    back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

  13. 6 Oktober 2014 pukul 6:28 pm

    Hello my friend! I want to say that this article is awesome,
    nice written and come with approximately all important
    infos. I would like to look more posts like this .

  14. 9 Oktober 2014 pukul 1:43 pm

    Wonderful post! We will be linking to this great post on our site.
    Keep up the good writing.

  15. 9 Oktober 2014 pukul 1:49 pm

    It’s going to be ending of mine day, except before end I
    am reading this enormous piece of writing to improve my knowledge.

  16. 18 Oktober 2014 pukul 6:58 pm

    I’d like to find out more? I’d care to find out more
    details.

  17. 23 Oktober 2014 pukul 9:50 am

    Sometimes the only limiting factor is the method that will most fit the patient and the budget.
    Duloxetine , citalopram and bupropion are other antidepressants that
    may support. Believe it or not, but there are certain plants that are known to be all natural pain relievers.

  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: